VRF1 Race Ervaring

De virtual reality formule 1 race ervaring

 
 
Virtual Reality Formule 1

Je stapt in de simulator, zet je VR bril op en je zit gelijk in jouw formule 1 auto. Je handen zweten en het is aftellen tot de start. Lights out and away we go!

 
Ervaar de sensatie van het rijden in een formule 1 auto

Onze simulatoren zijn uniek in Nederland en gebruiken alleen de beste sim racing producten ter wereld. 

Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spelletje in een levensechte formule 1 race ervaring.

Zij gingen je voor

Onderdelen

Constante ontwikkeling

De techniek rondom sim racing is altijd in ontwikkeling. We blijven zoeken naar verbeteringen om jullie de ultieme virtual reality formule 1 race ervaring te bieden!

Nieuwste virtual reality technieken

De virtual reality bril is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de race simulator. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken veranderen we het spelen van een spel op een scherm in een echte formule 1 race ervaring!

Krachtige gaming computer

Onze krachtige gaming computers zijn de motor van onze race simulatoren. Een belangrijk onderdeel is de Nvidia 2080 videokaart voor een super scherp beeld. De beste videokaart beschikbaar op de markt

Formule 1 zithouding

De zithouding bij een formule 1 auto is anders dan bij de meeste auto's en kenmerkt zich door de lage positie bij de grond. Onze simulatoren hebben de perfect zithouding voor het simuleren van racen in een formule 1 auto.

Fanatec F1 stuur & pedalen

Voor een zo realistisch mogelijke ervaring is het stuur erg belangrijk. Wij werken in onze set-up met de materialen van Fanatec voor de meest realistisch force feedback.

Windsimulatie

Tijdens het rijden in onze virtual reality race simulator voel je echte wind door je haren. Uniek in Nederland!

Offerte aanvragen?

 
Ontvang binnen vier uur een offerte voor uw evenement!

Vul het formulier rechts in met uw gegevens en zo veel mogelijk informatie over het evenement en wij komen binnen vier uur terug met een offerte. Het kan zijn dat onze VR experts contact opnemen met aanvullende vragen.

Heeft u nog aanvullende informatie nodig? Ook al u vragen kunt in het formulier rechts kwijt. We zijn ook telefonisch bereikbaar op 0636402990

Recensies