Corona – Covid 19

Corona – Covid 19

Aangezien alle grote evenementen voorlopig niet door gaan en het meeste personeel thuis aan het werk is zijn er even geen evenementen of bedrijfsfeesten waar VRF1 aanwezig kan zijn. 

Het zijn rare tijden met veel veranderingen in de manier waarop bedrijven werken. Van vergaderingen aan lange tafels naar online meetings en thuiswerken. Uiteraard zijn deze maatregelen op dit moment nodig en dit snappen wij volledig maar bij VRF1 missen we het doen wat we het liefst doen. Jullie een onvergetelijke virtual reality formule 1 race ervaring bieden. 

Het liefst kijken we dan ook vooruit naar wanneer we weer leuken dingen kunnen doen en we kunnen ons voorstellen dat jullie hetzelfde hebben. Wat kan er nu wel?

Reserveer alvast een bedrijfsuitje
Als straks iedereen weer op kantoor aan het werk is dan hebben jullie elkaar lang niet gezien en dan willen jullie natuurlijk snel weer iets langs gaan doen met elkaar! Bepalen wie de snelste in een Formule 1 auto is zou daar een goede optie voor zijn. 

Bij VRF1 zijn we open voor groepen tot 30 personen en wellicht snel al voor grotere groepen dus de mogelijkheden beginnen te komen. Aangezien het voorlopig nog wel even onzekere tijden blijven en het dus lastig is om zaken vast te leggen hebben wij onze voorwaarden aangepast. 

Het annuleren van een gereserveerd bedrijfsfeest kan op elk moment. Ook nog op de dag zelf als blijkt dat het toch niet mogelijk is om te komen. Een aanbetaling bij het maken van een reservering is ook niet nodig. We willen de drempel zo laag mogelijk houden bij het plannen van jullie uitje in de toekomst! 

Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden!

Geef VRF1 cadeau

Bij VRF1 zijn we al open voor groepen tot 5 personen. Het virtual reality formule 1 racen kan volledig coronaproof en voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. 

Een cadeaukaart voor VRF1 verloopt nooit en kan op elk moment worden ingewisseld. Een super leuk cadeau voor collega’s, werknemers of voor wie dan ook! 

Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Je vindt ons corona protocol hier